Galvanisert elektrisk sveisenett

Gjerde bruk: brukes som et gjerde er generelt en høyde på en meter to til to meter en høyde på impregnertsveisenett, mesh stort sett 6 cm, tråddiameter fra 2 mm-3 mm.

Galvanisert elektrisk sveisenett

1. For fjelloppdrett, veiisolasjon, beskyttelse av store oppdrettsinnhegninger, anbefales det at du velger produkter med 3 mm linjediameter.
2. Avl av høner, ender og gjess og andre smådyr, frukt- og trehagebeskyttelse, middels avlsbeskyttelse, det anbefales at du velger 2,3 mm-2,5 mm linjediameter produkter.
3. Midlertidig beskyttelse, oppdrett av høner og ender etc., det anbefales at du velger produkter med 2mm tråddiameter.
Ringmais: Brukes som et ringmaisnett, bruk vanligvis mesh 5cm*7cm eller 5cm*5cm av originalengalvanisert elektrisk sveisenett, tråddiameter fra 1,8mm-2,3mm, høyde fra 1,2m til 1,8m.
Når den er i bruk, er den innelukket i et rullebur.For det første har den god ventilasjon, noe som bidrar til lufttørking av mais;For det andre, liten plass, praktisk tørking, god luftgjennomtrengelighet, lystransmisjon;For det tredje, vakker og sterk, gjenbrukbar, kostnadseffektiv.Og i lagringsprosessen er det lett å dekke til i regn- og snøvær for å unngå muggforringelse av mais.


Innleggstid: 25-08-23