Tror du det er nødvendig med bur for kjæledyr?

Å holde kjæledyr har blitt en del av mange menneskers liv.Vi ser ofte folk «stryke katter» og «gå med hunder» i gatene og gatene.Nesten alle boligområder vil ha figuren "skuffende ekskrementer".
Kjæledyr kan hjelpe oss med å lindre stress, forbedre helsen vår og utvikle et veldig dypt bånd med mennesker.Men kjæledyr er tross alt ikke mennesker.Fra et helsemessig synspunkt kan bakteriene som bæres av kjæledyrkatter og hunder fortsatt forårsake viss skade på menneskekroppen.

kjæledyrbur

I den daglige utendørsleken vil kjæledyrhunder gå inn i gresset, skogen, lemmer eller kroppen vil bli forurenset med skjulte bakteriehjørner i varierende grad;Som kjæledyrkatt er søppelboksen et sted hvor bakterier formerer seg.Hvis den ikke blir rengjort eller erstattet i tide, vil det føre til bakterieoppdrett og påvirke eierens helse.
Kjæledyrburkan også være laget av antibakterielt rustfritt stål for å isolere salmonella, pasteuri, campylobacter og andre skadelige bakterier fra infeksjon og forhindre utbrudd av diaré i hjemmet.
Et hundebur hindrer hunder i å forårsake skade i hjemmet
Nå er det mange som jobber og ikke er hjemme på dagtid, så når hunder er alene hjemme, vil de rive hjemmene sine av ulike årsaker.Huskyene og Alaskanerne, for eksempel, er mestere i riving av hjemmet.For å hindre at eierens hjem blir skadet, kan hunder derfor settes i bur når de går ut og slippes løs når dyreeieren kommer hjem.

kjæledyrbur 1

Hundebur kan også brukes til isolasjon
I mange tilfeller må hunder isoleres.For eksempel, når en hund er syk, bruker dyreeiere bur for å isolere hunden.Dette gjør ikke bare at hunden får mer hvile, men forhindrer også spredning av hundens sykdom til andre mennesker eller andre dyr i rommet.Eller når en hund er kastrert eller får en baby, isoler hunden også, noe som også hjelper hunden å komme seg raskere.
Hundeburkan også rette opp dårlige vaner hos hunder
Dårlige vaner kan også korrigeres og forbedres ved å kortisolere hunder i bur.For eksempel er noen hunder for klamre og mangler uavhengighet.Etter at en hund er låst inne i et bur, vil dens følelse av å være begrenset til buret og dens evne til å være alene endres relativt etter en periode med tilpasning.


Innleggstid: 14-02-22