Galvanisert sveisenett

Gjerde bruk: brukes som et gjerde er vanligvis en meter to høyde til to meter en høyde på dip plastsveisenett, det meste av nettet 6 cm, linjediameter fra 2 mm-3 mm.

Galvanisert sveisenett

1. Det anbefales å velge produkter med 3 mm tråddiameter for fjelloppdrett, veiisolering og beskyttelse av store oppdrettsanlegg.
2. Små dyr som høner, ender og gjess, frukt- og trehagebeskyttelse, middels stor avlsbeskyttelse, vi foreslår at du velger 2,3 mm-2,5 mm linjediameter produkter.
3. For midlertidig beskyttelse og avl av høns og ender anbefales det at du velger produkter med 2 mm tråddiameter.
Ringmaisbruk: brukes som ringmaisnett, bruk vanligvis det originale galvaniserte sveisenettet med maskehull på 5cm*7cm eller 5cm*5cm, tråddiameter fra 1,8mm-2,3mm, høyde fra 1,2m til 1,8m.
Når den er i bruk, pakk inn i en rullebur.For det første er ventilasjonen god, bidrar til tørking av mais;For det andre opptar den liten plass, praktisk tørking, god luftgjennomtrengelighet og lystransmisjon;For det tredje er den vakker og sterk, gjenbrukbar og kostnadseffektiv.Og i lagringsprosessen er det lett å dekke til i regn- og snøvær, for å unngå forringelse av maismugg.


Innleggstid: 08-10-21