2019 engrospris Rød og gul 2-kjerne 0,5 mm 0,75 mm 1,0 mm 1,5 mm 2,5 mm Kobber Lighting Twist Wire

Kort beskrivelse:

Vår vridningstråd med god elastisitet og fleksibilitet kan kontrollere graden av hardhet og mykhet i glødeprosessen.


Produkt detalj

Produktetiketter

Vi har toppmoderne utstyr.Produktene våre eksporteres til USA, Storbritannia og så videre, og nyter en fantastisk status blant kundene for 2019 engrospris Rød og gul 2-kjerne 0,5 mm 0,75 mm 1,0 mm 1,5 mm 2,5 mm Kobberbelysning Twist Wire, Vi holder oss til prinsippet om "Standardiseringstjenester for å oppfylle kundenes krav".
Vi har toppmoderne utstyr.Våre produkter eksporteres til USA, Storbritannia og så videre, og nyter en fantastisk status blant kundene forChina Twist Wire og Light Twist Wire, På grunn av de skiftende trendene på dette feltet, involverer vi oss i produkthandel med dedikert innsats og ledelsesmessig fortreffelighet.Vi opprettholder tidsriktige leveringsplaner, nyskapende design, kvalitet og åpenhet for våre kunder.Vår moto er å levere kvalitetsprodukter innen fastsatt tid.
Trådmåler:BWG4 ~ BWG25
Ledningsdiameter:6 mm ~ 0,5 mm
Strekkstyrke:300~500 N/mm2
Materiale:lavkarbon ståltråd, Q195, SAE1008 (Sort glødet ledning eller galvanisert jerntråd)
Trekk :Vår vridningstråd med god elastisitet og fleksibilitet kan kontrollere graden av hardhet og mykhet i glødeprosessen.

Pakke:
1.Bind med wire
2.plastfilm inni og hessian stoff/vevd pose utenfor
3. Kartong
4. Annen pakking i henhold til kundens krav.

Vekt på spole:1-500 kg/spole, kan lages etter kundens krav.

Applikasjon:Tvinnetråd brukes mest som bindetråd i konstruksjon, bindetråd eller balletråd i bygg, parker og daglig innbinding. Vi har toppmoderne utstyr.Produktene våre eksporteres til USA, Storbritannia og så videre, og nyter en fantastisk status blant kundene for 2019 engrospris Rød og gul 2-kjerne 0,5 mm 0,75 mm 1,0 mm 1,5 mm 2,5 mm Kobberbelysning Twist Wire, Vi holder oss til prinsippet om "Standardiseringstjenester for å oppfylle kundenes krav".
2019 engrosprisChina Twist Wire og Light Twist Wire, På grunn av de skiftende trendene på dette feltet, involverer vi oss i produkthandel med dedikert innsats og ledelsesmessig fortreffelighet.Vi opprettholder tidsriktige leveringsplaner, nyskapende design, kvalitet og åpenhet for våre kunder.Vår moto er å levere kvalitetsprodukter innen fastsatt tid.


  • Tidligere:
  • Neste:

  • Relaterte produkter